Hvad er SEO? Et lynkursus

Introduktion: Et lynkursus i Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering kan ved første øjekast virke som en uoverskuelig markedsførings-jungle, men hvis du blot læser dette blogindlæg, så er du godt klædt på til at implementere SEO i din markedsføringstrategi.

Kort sagt er SEO et vigtigt værktøj, som du kan gøre brug af, når du skal optimere din hjemmeside og dermed skabe yderligere trafik ved hjælp af organiske Google-søgeresultater. Fordelen ved disse organiske søgeresultater er nemlig at, du ikke har brugt annoncekroner på dem sammenlignet med betalte annoncer, som er til at finde i toppen af en Google-søgning. 

Du kan se en visuel repræsentation af forskellen på placering af betalte annoncer og organiske søgeresultater nedenfor.

 

Generelt er SEO metoderne delt op i tre mindre elementer:

   • Teknisk struktur
    F.eks. optimering af hastigheden på hjemmesiden, “Lazy Load” af billeder, mobiltelefon optimering af hjemmesiden eller en simpel URL-struktur.
   • Indhold
    F.eks. video på hjemmesiden, long tail keywords, udførlige kategoritekster til dine produkter eller en FAQ på hjemmesiden.
   • Linkbuilding
    F.eks. backlinks, guides og indlæg, statistikker og produktanmeldelser.

Som du kan læse dig frem til, så er der en masse at gå i gang med, når det omhandler SEO. Søgemaskineoptimering er en løbende proces og det er fordelagtigt at have en eller flere SEO-eksperter i sin virksomhed, som kan fortsætte med at analysere og forbedre jeres hjemmeside, så I kan kommer højere op i Google-søgningerne.

“Jeg har lige oprettet en hjemmeside og jeg ved ikke hvor jeg skal starte med SEO”

Lyder det som dig? I så fald har vi et indlæg klar til dig, hvor vi kommer med råd til hvordan du kan starte med at optimere din hjemmeside med SEO. Du kan læse indlægget her: Optimér din virksomheds SEO

 

Følg med i de kommende blogindlæg og bliv klogere på, hvordan SEO-værktøjerne kan hjælpe brugerne med at få øje på dig og din virksomhed på nettet! 

Tak fordi du tog tid til at læse dette indlæg.

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid kontakte os på mail eller telefon: