Et godt førstehåndsindtryk gjorde

underværker for Hos Maggie

VORES By Viborg fortæller historien om

makkerparret bag Hos Maggie!

De lokale historier om forretningsejerne i landets byer er drivkraften bag VORES Mediehus og lige netop derfor, er det vigtigt at fremhæve de unikke narrativer, som vi er med til at præsentere for læserne. Med disse indlæg vil vi rulle de metaforiske røde løbere ud og fremvise de erhvervsdrivende ildsjæle, som vi har fornøjelsen at samarbejde med på VORES By-platformen.

Man kan gøre mange forskellige indtryk på sine kunder, men vigtigst af alt er førstehåndsindtrykket. Netop derfor har vi valgt at fremhæve Malene Rasmussen og Gitte Larsen fra Viborg, der er navnene på de to indehavere af dametøjsforretningen Hos Maggie.

Hos Maggie er en hyggelig og atmosfærisk butik, drevet af det kompetente makkerpar, der forhandler plus-size modetøj til alle Viborgs kvinder, som har lyst til at pifte deres tøjstil op og føle sig godt tilpas i smarte, unikke styles.

11 år på bagen og stor succes stopper ikke Malene og Gitte fra at udvide deres horisont. Derfor var det en oplagt mulighed at samarbejde med voresbyviborg.dk med henblik på at fortælle alle viborgenserne om de to kvinders butikssucces på Vestergade 3.

Erhvervsartiklen – som vi har forfattet – er et artikelformat, der introducerer en virksomhed som eksempelvis Hos Maggie til et nyt publikum, der gemmer sig ude i Viborgs gader og i det omkringliggende midtjyske land. Her bliver læserne præsenteret for ejernes tidligere historik og samtidig får de et indblik i de værdier, som Malene og Gitte stadig holder fast i den dag i dag.


Artiklen om de to erhvervsdrivende har til hensigt at give læserne et ufiltreret indblik i, hvordan hverdagen og historien bag butikken ser ud. Og det blev heldigvis modtaget rigtig godt ude blandt Viborg-folket, hvilket betød, at Malene og Gitte nu kan bryste sig af, at de er nået ud til mere end 16 % af Viborgs befolkning!

Med rekordhøje læsertal og en enormt god rækkevidde på Facebook, må man med rette sige, at Hos Maggies erhvervsartikel har gjort et stort og positivt førsteindtryk på de tøjglade viborgensere. Mon ikke en stor del af læserne holder mere øje med Malene og Gittes butik næste gang de oser i gågaden?

Tak fordi du tog tid til at læse dette indlæg.

Har du spørgsmål eller lignende, kan du altid kontakte os på mail eller telefon: